Welkom op woonzorgcampus Hollebeek

Campus Hollebeek opende in 2017 de deuren op het Kiel, een kleurrijke wijk op het Antwerpse Zuid. De campus is gelegen op een groen, omheind domein vlakbij het Beerschotstadion en de Abdijstraat. U kunt bij ons genieten van de rust en natuur, maar evengoed van winkels, eetgelegenheden en culturele activiteiten in de buurt.

Het welbevinden van onze bewoners staat centraal. Dankzij een uniek architecturaal concept genieten onze bewoners van licht, ruimte en een prachtig uitzicht.

Directeur

Marijke De Wilde

Campusverantwoordelijke

Ilse Hermans

Onze grootste troeven

  • Gegarandeerde zorgcontinuïteit door ruim aanbod aan zorgvormen

  • Mooie, grote tuin en terrassen met zicht op het groen

  • Een sterke visie gericht op het welbevinden van de oudere

  • Unieke architectuur

  • Mogelijkheid tot begeleiding door psycholoog

  • Nabijheid van winkelstraat

  • Aangepaste benadering met oog voor diversiteit

  • Mogelijkheid halalmaaltijden

Onze infrastructuur

Het hoofdgebouw heeft de vorm van een boemerang, waarbij alle verdiepingen kunnen genieten van licht, ruimte en een prachtig uitzicht. Het uniek architecturaal concept en de originele aankleding zorgen voor een moderne en frisse look. Op het gelijkvloers vinden we de ontspanningsruimte, het kapsalon, het kinélokaal, de stille ruimte en de ruime cafetaria met een groot terras dat uitkijkt op de mooie tuin. Ook de administratieve diensten en de centrale keuken zijn hier gelegen. Het centrum voor dagverzorging is via een eigen ingang te bereiken en de assistentiewoningen zijn gelegen in een apart gebouw nabij het hoofdgebouw.

Hollebeek, excellent in zorg en beleid!

Op 22 februari 2019 ontving Hollebeek het PREZO keurmerk. Hollebeek is het eerste Antwerpse woonzorgcentrum dat het PREZO keurmerk in ontvangst mag nemen. Deze accreditering geldt voor een periode van drie jaar.

Reeds sinds 2013 startte Hollebeek – toen nog onder de naam Goudblomme - als piloot op. We leerden al snel dat PREZO een ideale methodiek vormt om onze visie van warme en persoonsgerichte zorg en ondersteuning te realiseren. Dit omdat Prezo ons bij elke handeling en elke beleidsbeslissing telkens weer de vraag voorlegt : ‘Hoe wordt de oudere hier beter van’ ? Het zet ons aan onze werking te analyseren en bij te sturen vanuit het resultaat voor de bewoners en hun naasten. Met de ontvangst van het PREZO-keurmerk kregen we als directie en medewerkers in Hollebeek de bevestiging dat we op de goede weg zijn. Continu verbeteren blijft ons streven, niet alleen omwille van dat keurmerk maar vooral om elke dag het beste uit ons zelf te halen voor onze bewoners en bezoekers.

Hoe geraakt u op onze campus?

  • Met het openbaar vervoer (Via Sint-Bernardsesteenweg & 7de Olympiadelaan)

  • Met de auto (makkelijk bereikbare drop-offzone beschikbaar+ ruime ondergrondse parking)

 

Neem contact op met Hollebeek

We contacteren u zo spoedig mogelijk