Welkom op woonzorgcampus Sint-Vincentius

Op woonzorgcampus Sint-Vincentius is er voor elke oudere wel wat wils. Door ons uitgebreid gamma aan diensten en zorgvormen kunnen we mee evolueren met uw behoeften. Comfortabel leven en wonen in een aangename, gastvrije en veilige omgeving met professionele zorg op maat. Dat is waar we voor staan!

Directeur

Els Bogaert

Onze grootste troeven

  • Gegarandeerde zorgcontinuïteit door ruim zorg- en dienstenaanbod

  • Onze vele enthousiaste vrijwilligers

  • Ruime, zonnige kamers met eigen sanitair

  • Prachtige, grote tuin met wandelpaden en dierenpark

  • Moderne en lichte assistentiewoningen met zicht op het groen

  • Vlakbij het centrum met winkels, eetgelegenheden en het zwembad

  • Gezellige sfeer door groot activiteitenaanbod en aangename bistro

 

Onze infrastructuur

Sint-Vincentius is een moderne woonzorgcampus gelegen in hartje Kalmthout. Op dezelfde site kunt u handig gebruikmaken van een ziekenfondskantoor, een thuiszorgwinkel en een dienst voor thuisverpleging. De campus is omgeven door een grote tuin, een dierenpark en volkstuintjes, wat u volop mogelijkheden geeft om van de rust en van de natuur te genieten.

Aan de centrale inkomhal wordt u hartelijk onthaald en op weg geholpen. Op het gelijkvloers ligt het dienstencentrum Kruisbos waar iedereen welkom is om deel te nemen aan een gevarieerd aanbod aan ontspannende, educatieve en culturele activiteiten. Nood aan informatie of advies, een bezoek aan de kapper of pedicure of genieten van een lekkere maaltijd of een drankje in onze gezellige bistro? Het kan allemaal op woonzorgcampus Sint-Vincentius. Dagopvang De Maatjes ligt vooraan het gebouw en is via de centrale ingang te bereiken. De leefgroepen van het woonzorgcentrum en het centrum voor kortverblijf zijn gelegen op verschillende verdiepingen rondom een mooi ingerichte binnentuin en met achteraan zicht op de groene parktuin.

Als bewoner van assistentiewoningen Kruisbos kunt u uw woning via een aparte ingang binnengaan. Dat geeft u de nodige privacy en afstand. Door de verbinding met het gebouwencomplex hoeft u toch niet buiten te stappen om mee te genieten van de gezellige sfeer en sociale contacten die het dienstencentrum en de bistro bieden.

Hoe geraakt u op onze campus?

  • Met het openbaar vervoer (Treinstation Kalmthout op 1km - Bushalte voor campus)

  • Met de auto (Vlot bereikbaar - Voldoende gratis parking beschikbaar)

 

Neem contact op met Sint-Vincentius

We contacteren u zo spoedig mogelijk